Tuesday, February 20, 2007

bezoek

hello
We hebben een eindje niet gepost maar de kalmte in online contacten is volledige gecompenseerd door bezoekjes.
De laaste weken hebben we dus vrienden en familie ontvangen en rondgeleid in Oxford. Sophie en ik hebben Oxford ook eens bekeken door toeristen-ogen en genoten van de historische colleges, mooie natuur,...
Juliette was bij ieder bezoek natuurlijk de vedette van het veld, het is dan ook een schatje natuurlijk. Ze verandert iedere dag en leert nu toch al snel nieuwe dingen. Stilaan gebruikt ze haar handen en is ze ook veel actiever in het rondkijken en 'brabbelen'. Sophie was een weekje naar Belgie geweest en in die 6 dagen was ze enorm veel veranderd. Gelukkig zijn ze nu terug want de diepvries en de frigo waren leeg geplunderd in hun afwezigheid.
De komende weken beloven enorm druk te worden. Niet alleen kondigen zich nog meer bezoekjes en etentjes aan (zowel uit Belgie als hier bij vrienden), de studies beginnen mij 100% op te eisen. Ons project op Diabetes in de UK moet binnenkort voorgesteld worden en naarmate de deadline nadert lijken de hiaten in ons businessmodel groter en groter. Hopelijk slagen we erin om de merendeel wat toe te dekken voor de jury en er toch weer goed uit te komen.
Dat is ook een les die je hier leert: focus op wat je goed kan en zorg dat je het gesprek of de evaluatie in die richting kan sturen.
Dus vanaf nu belicht ik alleen nog mijn positieve kanten op deze weblog!!

No comments: