Monday, October 23, 2006

familienieuws bis

Dit keer minder goed nieuws. Sophie is moeten terugkeren naar België omdat ons 'dimitje' te vroeg ter wereld wilde komen. Voorlopig lijkt alles onder controle maar ze blijft wel in het ziekenhuis ter observatie en om absolute rust te garanderen.
Normaal gezien zal zij binnenkort een berichtje plaatsen met haar volledig verhaal maar wegens algehele verplichte rust moeten jullie voorlopig met mij tevreden zijn als auteur.
Misschien moet ik ook eens verduidelijken dat 'dimi' kan duiden op dimitri of dimitra en dat dit uitgevonden werd door peter om niet telkens over 'de baby' te moeten spreken.

1 comment:

Anonymous said...

van zodra sophie goed en wel onder moeders vleugels is beland (en geloof me vrij: moeders vleugels keken vanuit de states uit naar een kuiken), stoppen we haar met veel zachtheid een laptop in de hand, zodat ze haar ganse verhaal neer kan typen...
Dimi(tri/a) zal blij zijn het later te kunnen herlezen...
dus Sophie: tis niet voor onszelf he, tis voor de mensheid...

ondertussen kan ik ook met veel vreugde vermelden dat massa's foto's van het amerikaanse huwelijk te bezichtigen zullen zijn bij Annelies Ghesquière op gekend adres.

met vriendelijke groeten en tot in't korte

Annelies