Sunday, January 14, 2007

Oxford in wintertime


Het is zover! Na al die maanden zijn we met ons gezinnetje terug in Oxford. Tijd voor de mama om ook eens de blog aan te vullen. Tijd genoeg trouwens. Ik herstart het werk maar terug na Pasen, dus ben ik nu full-time mama en huisvrouw en kan ik jullie laten meegenieten van ons leventje in Oxford.
We wonen hier prachtig aan de rand van de historische stad, tussen het groen en langs een zijriviertje van de Thames. Vanuit ons keukenraam kunnen we volop genieten van het groen, de eekhoorntjes in de boom voor het raam, de zwanen en de eendjes op het water... idyllisch bijna met de (veel te vroeg) ontluikende knoppen aan de bomen.



Vandaag een flinke winterwandeling gemaakt met Juliette langs de Christ church meadows. Christ Church is een van de grootste en oudste colleges van de stad en tussen het college en de Thames ligt een soort moerasgebied, waarlangs op zondag vele Britten en toeristen genieten van het winterzonnetje met zicht op de Thames.
Verder doet Juliette het prima. Vrijdag haar eerste glimlach gegeven aan mama, maar ze heeft hem nog niet herhaald, ondanks het vele gekke-bekken-trekken van papa. We proberen zo snel mogelijk haar glimlach op foto vast te leggen, maar dat is geen sinecure. Geduld dus en onze weblog blijven volgen...

2 comments:

Anonymous said...

Hallo We zijn blij dat mama nu ook het woord kan voeren. Afwisselend trek ik alle nieuwsbronnen na: email, dan blog of msn Met dat mooie beschrijf krijgen we er echt zin in om rond te kuieren in Oxford. Tegen dan wordt het een stralende glimlach van Juliette! We kijken uit naar de fotos Groetjes Oma en Opa

Anonymous said...

met dank aan tante annelies voor het ter beschikking stellen van het foto-toestel!