Saturday, January 06, 2007

return to Oxford

Hallo

we hebben een drietal weekjes genoten van onze vakantie en maken ons nu klaar om terug te keren naar Oxford. Ik kijk er al naar uit om de lessen te hervatten en mijn vrienden terug te zien.
Nu zal het natuurlijk wel iets anders zijn want eindelijk gaan Sophie en Juliette ook mee. Juliette alleen is verantwoordelijk voor 75% van de bagage en dat zorgt voor problemen met het inladen van de auto maar daar trekt ze zich niets van aan natuurlijk.
De drie weken verlof zijn prima verlopen. Juliette doet het heel goed en amuseert ons elke dag ( en soms ook wel nacht). We hebben genoten van de feestdagen bij familie en van de rust aan zee tussendoor. De flinke zeewandelingen doen deugd en laten Juliette ook eens de Belgische zeelucht proeven.
Nu Juliette er is, worden de bezoekjes aan Oxford ook ingepland. Haar populariteit bij familie is duidelijk veel groter dan de onze maar we leggen er ons graag bij neer. Wie nog wil komen kan best niet al te lang wachten met data vastleggen want ons schema wordt elke dag drukker...
Verder de beste wensen aan iedereen voor 2007.

No comments: